Diensten

Innovatieve oplossingen voor opdrachtgevers

U kunt niet alleen op ons rekenen als partner in de houtbouw. We hebben voor onze klanten ook kijkwoningen en sleutel-op-de-deur-oplossingen in petto.

Voor opdrachtgevers - Diensten

Ontdek onze kijkwoningen

… en kies het model dat bij u past!

Ons dienstenaanbod omvat een brede waaier van geprefabriceerde kijkwoningen. U kunt er inspiratie opdoen en krijgt er een realistische indruk van de mogelijkheden.

Als opdrachtgever kunt u een model kiezen dat aansluit bij uw ideeën en het dan aan uw voorkeuren aanpassen. Naast de ruwbouw bieden we onze klanten ook een totaaloplossing, van de planning tot de oplevering van uw instapklare droomhuis, en dat allemaal met slechts één aanspreekpunt!

U kunt tijdens het volledige proces rekenen op onze expertise en begeleiding. Zo verwezenlijken we uw visie naar volle tevredenheid op een doeltreffende manier.

Uw droom van een houten huis

Uw droom van een houten huis

Plan met ons uw houten huis.

Wij begeleiden u van bij de eerste projectanalyse tot aan de opbouw of indien gewenst tot de sleutelklare oplevering.

We staan van bij het begin aan uw zijde. Onze dienstverlening begint met een grondige projectanalyse om uw specifieke verwachtingen te achterhalen en de haalbaarheid ervan na te gaan. Deze essentiële fase vormt de basis voor het volledige bouwproces.

Vervolgens gaan we van start met de minutieuze planning en we staan in voor de productie van de hoogwaardige bouwelementen uit CLT. Maar daar houdt het niet op: We coördineren ook de bouw van uw huis. Daarvoor werken we samen met ervaren montagepartners uit de streek, die uw huis professioneel en binnen de afgesproken termijn optrekken. Aangezien we een all-inservice bieden, kunt u ook een beroep op ons doen om het volledige bouwproces tot aan de overhandiging van de sleutels in goede banen te leiden.

Als u met ons samenwerkt, krijgt u een partner die in elke stap van het bouwproces oog heeft voor kwaliteit, efficiëntie en het lokale aspect.