Bouwmogelijkheden

Houten huizen uit prefabcomponenten. Innovatief en duurzaam.

Wij maken uiteenlopende prefabwoningen uit hout.

Ontdek de talloze mogelijkheden van bouwen met hout.

Houten huizen - Bouwmogelijkheden
Houten huizen - Bouwmogelijkheden

Houten huizen

Individueel vormgegeven constructies uit houten prefabelementen.

Houten huizen zijn de toekomst in de wereld van het duurzaam bouwen. Ze weten traditie namelijk te combineren met uiterst moderne technologie om unieke, ecologisch verantwoorde en energie-efficiënte woonruimtes te creëren.

Met onze houten huizen spelen we de troeven van massief CLT-hout uit om gebouwen met een stabiele kwaliteit en fantastische looks te creëren. Door kruiselings verlijmde elementen uit massief hout te gebruiken ontstaan structuren die qua stabiliteit en energie-efficiëntie mooie prestaties neerzetten.

Tegelijk zorgen houten huizen voor een niet te evenaren binnenklimaat. De damp-open bouwmethode houdt de luchtvochtigheid van nature in evenwicht en dat resulteert in een aangename en gezonde woonomgeving. Bij houten huizen gaan ecologie en wooncomfort dus hand in hand.

Prefabhuizen uit massief hout

We bieden ook sleutel-op-de-deuroplossingen aan!

Eenvoudig, duurzaam en hoogwaardig. Ondervind het comfort van sleutel-op-de-deurwoningen uit massief hout in onze streek.

Veel opdrachtgevers willen een snel, ongecompliceerd en toch persoonlijk bouwproject. Instapklare huizen uit massief hout vormen daar het antwoord op. Bij ons krijgt u niet alleen een huis uit het beste natuurmateriaal, maar ook een totaalservice om uw bouwproject zo aangenaam mogelijk in te richten.

Ons serviceaanbod: van de planning tot de oplevering

Als uniek aanspreekpunt voor uw bouwproject begeleiden we u bij uw bouwplannen door elke fase en we coördineren alle werkzaamheden. Dat vereenvoudigt de communicatie en het nemen van beslissingen en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. We houden onze aanpak lokaal om het milieu te sparen en de plaatselijke economie een duwtje in de rug te geven.

Onze prefabuizen uit massief hout zijn van hoogstaande kwaliteit en komen met een prijsgarantie, zodat u duidelijkheid hebt over de planning. Met een houten sleutel-op-de-deurwoning van ons investeert u in kwaliteit, duurzaamheid en een zorgeloze aanloop naar een eigen huis.

Houten huizen volgens eigen ontwerp

Houten huizen volgens eigen ontwerp

In samenwerking met architecten en bouwpartners

Als het om de realisatie van een eigen bouwproject gaat, is de samenwerking tussen opdrachtgever, architect en bouwpartners doorslaggevend. Bij ons krijgt u niet alleen de gewenste expertise en kwaliteit op het vlak van bouwen met massief hout. We stellen ons coöperatief op en werken zij aan zij samen met de architect en andere betrokkenen.

Houten huizen volgens eigen ontwerp

We zetten samen met alle betrokkenen unieke bouwwerken neer, van de eerste schets tot de afwerking. De uitvoering en de afwerking van het project blijven in handen van de architect, de opdrachtgever of aannemer, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke invulling en afstemming op maat.

Tiny houses uit houten prefabcomponenten

Tiny houses uit houten prefabcomponenten

Klein maar fijn

Het concept ‘tiny house’ is de voorbije jaren steeds populairder geworden. Het draait om maximaal wooncomfort in een heel kleine ruimte en het is de bedoeling om daarbij minimalistisch, duurzaam en efficiënt te werk te gaan.

Tiny houses uit houten prefabcomponenten

Deze kleine huisjes zijn een volwaardige functionele woonoplossing, vaak niet groter dan 40 vierkante meter, en zijn vanuit financieel en ecologisch oogpunt een slimme zet. Voor onze gezellige tiny houses uit hout combineren we het natuurlijke aspect met modern design.

Dankzij onze expertise in houtbouw en onze liefde voor details bieden we oplossingen die functioneel zijn én er goed uitzien. Als hoofdverblijf, vakantiewoning of extra ruimte in de tuin ... beleef hoe geweldig het leven op kleine voet kan zijn!

WoodInnovation heeft bouwmogelijkheden met massief hout voor planners, vaklui en opdrachtgevers:

  • individuele projectafhandeling
  • technisch advies en planning
  • CAD-planning en detailoplossingen
  • statische berekeningen
  • kostenberekeningen
  • flexibele tijdsplanning
  • rechtstreekse contactpersonen
  • logistieke planning